chat
Vino&Friends
Top eet- en wijnervaring in authentieke Italiaanse sfeer
read more

Vino&Friends

Webdesign met boekingssysteem koppeling

Top eet- en wijnervaring in authentieke Italiaanse sfeer, dat is restaurant Vino&Friends in hartje Maastricht. Lunchen en dineren vergezeld met zelf uit Italië geïmporteerde kwaliteitswijnen.

Webdesign
Koppeling Resengo
Redirectmodule
Webontwikkeling
Digitale wijnkaart
Nieuwsbriefsysteem
bezoek website Bezoek
Vino&Friends images 0
Vino&Friends images 1

De juiste sfeer creëren

Een website waarbij je het water in de mond loopt. Wij ontwierpen een complete website die visueel onmiskenbaar het gezellig tafelen met heerlijke gerechten en wijnen in de authentieke Italiaanse sfeer van het restaurant, weergeeft. Een tafeltje boeken kan in een klik via de koppeling met het reserveringssysteem Resengo voor restaurants. Daarbij kan een gast in het restaurant op een iPad precies zien welke wijnen uit welke regio’s Vino&Friends op voorraad hebben. Ook zijn in deze coronatijd afhaalmenu’s digitaal te bestellen. Verder hebben we een nieuwsbriefsysteem opgesteld met vaste mailsjablonen, waardoor het voor de medewerkers eenvoudig is deze zelf samen te stellen in de huisstijl van Vino&Friends.

Het visitekaartje van je bedrijf

Een website is het visitekaartje van een bedrijf of organisatie. Het is dan ook van groot belang dat de sfeer op de website aansluit bij de identiteit van het bedrijf. De sfeer kan bijvoorbeeld formeel, gezellig, zakelijk of creatief zijn. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over hoe de website eruit moet zien en welke uitstraling deze moet hebben.

Een belangrijke factor voor het creëren van de juiste sfeer op een website is het kleurgebruik. Kleuren hebben namelijk invloed op ons gevoel en gedrag. Zo kan rood bijvoorbeeld een gevoel van urgentie of passie oproepen, terwijl groen juist rust en natuurlijkheid uitstraalt. Het is daarom belangrijk om kleuren te kiezen die passen bij de gewenste sfeer. Ook het gebruik van afbeeldingen kan bijdragen aan de sfeer van een website. Door gebruik te maken van foto's of illustraties die passen bij de identiteit van het bedrijf, wordt de juiste sfeer gecreëerd.

Daarnaast is het belangrijk om te letten op de vormgeving van de website. Een strak en zakelijk ontwerp kan passen bij een bedrijf in de financiële sector, terwijl een speels ontwerp juist geschikt kan zijn voor een kinderopvang. Ook de typografie kan bijdragen aan de sfeer van een website. Het gebruik van een sierlijk lettertype kan bijvoorbeeld een romantische sfeer creëren, terwijl een stoer lettertype juist past bij een bedrijf in de bouwsector.

Tot slot is het belangrijk om te zorgen voor een consistente uitstraling op de website. Dit betekent dat alle elementen op de website, zoals kleuren, typografie en afbeeldingen, op elkaar afgestemd moeten zijn. Dit zorgt voor een professionele en herkenbare uitstraling.

Kortom, het creëren van de juiste sfeer op een website is van groot belang voor de identiteit van een bedrijf of organisatie. Door het gebruik van de juiste kleuren, afbeeldingen, vormgeving en typografie kan de gewenste sfeer worden gecreëerd. Een consistente uitstraling zorgt voor een professionele en herkenbare website.

BSGW
Bekijk dit project
Kavelsvastgoed Nijmegen
Bekijk dit project
terug terug naar overzicht