chat
BSGW
Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen Limburg
read more

BSGW

Website met API koppeling volgens WCAG 2.1 richtlijnen

Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen (BsGW) voert lokale heffing en inning van belastingen uit en stelt WOZ-waarden vast. Bijna alle Limburgse gemeenten en Waterschap Limburg zijn bij BsGW aangesloten.

Webdesign
API koppeling Polly Help
Custom iconen voor website
Drempelvrij webontwikkeling
bezoek website Bezoek
BSGW images 0
BSGW images 1

Toegankelijk volgens de WCAG 2.1 richtlijnen

Wij ontwikkelden een compleet nieuwe website voor BsGW. Een site die aan alle eisen van de overheid voldoet; naast de wettelijke verplichtingen is de website toegankelijk volgens de WCAG 2.1 richtlijnen. Dat betekent: drempelvrij voor iedereen en toegankelijk voor slechtzienden.

Afschrift betalen, WOZ opvragen, online hulp; alles is via de site mogelijk.  Zo heeft de website een uitgebreide module voor veel gestelde vragen. Daarbij kan de klant en de BsGW-medewerker moeiteloos zelf antwoorden vinden via de gekoppelde kennismanagementsoftware van Polly.help via een API koppeling. Zoeken op de website is erg gemakkelijk, zo worden er bijvoorbeeld alternatieve zoeksuggesties gegeven. Bezoekers van de site kunnen eenvoudig aangeven wat niet duidelijk is en medewerkers van BsGW kunnen deze feedback zelf verwerken in het systeem. Ook kan BsGW op een aantrekkelijke wijze haar jaarverslag online publiceren, niet als een boekwerk in een pdf-bestand, maar als complete website.

Property4East
Bekijk dit project
Prioratwines.nl
Bekijk dit project
terug terug naar overzicht