internet anders
internet anders
Wij creëren websites die vandaag al klaar zijn voor de wensen van morgen. Websites die werken op elk apparaat dat jou met je doelgroep verbindt.
gosidesign - professionele webdesign in Maastricht

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Het gosidesign team

Goswijn Simons

Goswijn Simons

Directeur / Grafisch ontwerper
Goswijn Simons studeerde Architectuur en kwam bij zijn eerste werkgever in aanraking met design. Zo begon het balletje te rollen. Via afdeling stedenbouw, naar ICT en eindigend bij Communicatie als webontwerper. Gestart in juni 2000 met gosidesign. Hobby's reizen, wijn en het bourgondische leven.
Maikel Putman

Maikel Putman

Front-end developer
Maikel is onze front-end Guru. Studeerde voor Software Engineer. Altijd bezig om nieuwe dingen te ontdekken. Verder een echte allrounder die overal wel wat vanaf weet. Maikels hobby's zijn squashen, bordspellen en metal muziek.
Mathijs Bronneberg

Mathijs Bronneberg

Back-end developer
Bij gosidesign is Mathijs vooral verantwoordelijk voor het Toolbox CMS, nieuwe platforms ontwikkelen en slimme technische verbeteringen bedenken. Natuurlijk ontwikkelt hij daarbij ook nog websites. Studeerde Communication & Multimedia Design. Mathijs hobby's zijn speciaal bier, sporten en gamen
Aaron Mulder

Aaron Mulder

Online marketing specialist
Adviseren en begeleiden van online marketing werkzaamheden is Aaron op het lijf geschreven. Al meer dan 15 jaar in het vak. Verder verzorgt hij regelmatig workshops en trainingen voor onze klanten. Google Adwords, Zoekmachinemarketing, SEA en webanalytics zijn zijn kindjes.

Werken bij gosidesign

Gosidesign is altijd op zoek naar techneuten en designers die belachelijk goed zijn in hun vak.

Open sollicitatie

Ben jij een expert met de juiste kennis en ervaring, maar zie je geen vacature die bij je past? We zijn natuurlijk altijd geïnteresseerd om in contact te komen met getalenteerde mensen. Dus voel je vrij om je CV te sturen naar vacature@gosidesign.nl en ons te vertellen waarom JIJ de expert bent in jouw vakgebied.

Website laten maken?

Bel ons op 088 9327400 of e-mail info@gosidesign.nl

Gratis website offerte aanvragen
Lees verder

Vacature Front-end developer

Vacature Front-end developer

Wij zijn per direct op zoek naar een Front-end Webdeveloper. Een full-time functie waarbij het ontwikkelen en onderhouden van websites voorop staat! Wil jij bij het leukste webdesign bureau van Maastricht werken?