chat
Gosidesign online verbinden
Website ontwikkeling banner

Website ontwikkeling

Een website op maat laten maken

Bij een website op maat komt veel kijken, daarom steekt Gosidesign graag veel energie erin om jouw bedrijf beter te leren kennen. Het resultaat? Een website die op je lijf geschreven is, een site die gemakkelijk te vinden is én een website die je gemakkelijk zelf kunt onderhouden.

De stappen

Gosidesign hanteert de volgende stappen om die website te bouwen die bij jou past:

strategie

De basis voor een effectieve website is een gedegen strategie. Na gesprekken met jou stelt gosidesign een plan op om jouw bedrijf via het internet in de markt te zetten. Bedrijfsimago, uitstraling, klantbehoefte, S.W.A.T, meetbaarheid; het zijn een paar voorbeelden van de speerpunten die GosiDesign benoemt in de strategie om van jouw website een succes te maken.

realisatie

Bij het op maat maken van de website gebruiken onze programmeurs de nieuwste ontwikkelingen. Er wordt gekeken naar de juiste techniek om het beste resultaat te krijgen. Daarnaast is de beveiliging van de website van belang, zodat de website niet gehackt wordt.

content

Ook de inhoud (content) van je website kunnen we voor onze rekening nemen. Zo heb je handig alles in een hand en is je website van a tot z geregeld. Teksten, beeld (verse, eigen fotografie, video en animatie) en geluid maken we in jouw opdracht vanuit het verhaal van jouw organisatie. Zo heb je een goed geheel en een eenduidig plaatje dat volledig op elkaar is afgestemd.

exploitatie

Het onderhouden van jouw website is minstens zo belangrijk als het ontwikkelen ervan. Eenmaal in de lucht, adviseert gosidesign jou in het up-to-date houden van je website zodat deze een voorsprong houdt ten opzichte van de concurrentie. De markt blijft immers in ontwikkeling en wij helpen jou om die in jouw website te laten doorklinken.