chat
Gosidesign online verbinden
Toolbox CMS banner

Toolbox CMS

Ons eigen Toolbox Content Management Systeem


Een website van Gosidesign is uniek. Maar niet moeilijk zelf te beheren, door ons eigen Content Management Systeem (CMS). Want ook daarin staat voor ons de opdrachtgever centraal. Hoe complex een website ook uitziet, hij kan altijd eenvoudig up-to-date worden gehouden door de eigenaar.

Wij ontwikkelden het Toolbox Content Management Systeem waarmee je de website eenvoudig, snel en zonder technische voorkennis zelf beheert. Teksten en foto’s kunnen gemakkelijk worden aangepast, toegevoegd en verwijderd. Maar Toolbox biedt ook meer geavanceerde functies, zoals zelf pagina’s toevoegen, foto’s bijsnijden of trefwoorden per pagina bepalen.

Het is niet nodig speciale software te installeren. Vanaf iedere plek op de wereld kun je met je gebruikersnaam en wachtwoord inloggen en met Toolbox aan de slag gaan. Alles wat je nodig hebt, is een internetverbinding en een recente internetbrowser. Het maakt niets uit of je met een Windows of Apple computer werkt.

Er zijn tientallen modules beschikbaar die allemaal in je Toolbox kunnen worden geïmplementeerd, bijvoorbeeld een trefwoordenmodule, een e-commercemodule, een formulierenmodule, en een nieuwsbriefmodule. Maar er is nog veel meer mogelijk. Omdat wij alle modules zelf bouwen, kunnen wij op maat nieuwe functionaliteiten ontwikkelen die we in jouw eigen toolbox en website verwerken.

Demo aanvragen?