chat
Route 443
De Cyber Security Specialist
read more

Route 443

Maatwerk webdesign met redirectmodule

Phishing e-mails, ransomware, spamberichten, virussen. Het is de orde van de dag. Hackers zijn slimmer dan ooit. Professionele criminele organisaties zijn iedere dag op zoek naar nieuwe slachtoffers. Het is een nieuw wereldwijd verdienmodel geworden. Kwam uw bedrijf er al eens mee in aanraking? De kans is erg groot en waarschijnlijk gebeurde dit zonder dat u het zelf besefte. 

Webdesign
Redirectmodule
Maatwerk webontwikkeling
Zoekwoorden onderzoek
bezoek website Bezoek
Route 443 images 0
Route 443 images 1

Waarom is een zoekwoorden onderzoek zo belangrijk?

Wij ontwierpen en ontwikkelden een compleet nieuwe website voor Route 443. Het belangrijkste doel van de nieuwe website is dat niet alleen IT techneuten de content begrijpen maar ook managers of beslissingsnemers binnen een bedrijf. Dus geen IT taal maar duidelijke en begrijpbare content in combinatie met duidelijke infographics.

Naast de content dachten we ook mee over de zoekwoorden strategie om betere conversie te krijgen op de website. Zoekwoorden onderzoeken bieden veel meer dan enkel input voor je online marketingstrategie. Een goed zoekwoorden onderzoek is essentieel voor een SEO- en SEA-strategie. Maar waar veel mensen geen rekening mee houden, is dat je het ook kunt gebruiken om inzicht te krijgen in wat er in het hoofd omgaat van jouw klant. Weet je wat je doelgroep vraagt in welke fase van het aankoop proces, dan kan je:

  • Termen gebruiken die je doelgroep ook gebruikt
  • Vragen beantwoorden die spelen bij jouw klant
  • Producten inkopen waar meetbaar vraag naar is
  • Offline marketing aanpassen op de marktvraag
Flexprof
Bekijk dit project
Parkstad Inspecties
Bekijk dit project
terug terug naar overzicht