chat
Rodruza
Living bricks: Rodruza brengt elk gebouw tot leven
read more

Rodruza

Webonwikkeling met klanten login

Living Bricks, is het motto van Rodruza. Het bedrijf levert gevelstenen in een keur aan soorten en maten. Via de Rodruza Gevelconfigurator kunnen architecten online precies zien hoe een gebouw met de gekozen gevenstenen eruit komt te zien.

Webontwikkeling
Gevelsteen configurator
Client login
bezoek website Bezoek
Rodruza images 0
Rodruza images 1

Wij hebben voor Rodruza een uiterst visuele website ontwikkeld. Kies een gevel- of straatsteen, bepaal de voeg en selecteer het verband waarin de stenen gemetseld of gelegd worden. De configurator laat vervolgens levensecht in 3D zien hoe een gevel of bestrating eruit komt te zien. Vervolgens kan een monster aangevraagd worden.

Voordelen van een klanten login

Een klantenlogin op uw website biedt tal van voordelen voor zowel uw bedrijf als uw klanten. Hieronder staan enkele belangrijke voordelen die een klantenlogin kan bieden:

Persoonlijke ervaring: Met een klantenlogin krijgen uw klanten toegang tot een gepersonaliseerde ervaring op uw website. Door in te loggen kunnen klanten hun bestelgeschiedenis bekijken, persoonlijke informatie bijwerken en hun favoriete producten en diensten opslaan.

Gemakkelijk bestellen: Door het opslaan van hun persoonlijke informatie en betaalgegevens in hun account, kunnen klanten eenvoudig en snel bestellingen plaatsen op uw website. Dit kan het aantal afgebroken aankopen verminderen en de conversieratio's verhogen.

Loyale klanten: Een klantenlogin kan ook helpen bij het opbouwen van klantloyaliteit. Klanten voelen zich gewaardeerd en kunnen beloond worden voor het regelmatig gebruik van uw website. U kunt bijvoorbeeld speciale aanbiedingen en kortingen aanbieden aan geregistreerde klanten.

Klantgegevens verzamelen: Met een klantenlogin kunt u ook belangrijke informatie over uw klanten verzamelen, zoals hun voorkeuren en aankoopgeschiedenis. Deze informatie kan worden gebruikt om uw marketinginspanningen te verbeteren en uw klanten beter te bedienen.

Veiligheid: Een klantenlogin kan ook helpen bij het verbeteren van de beveiliging van uw website en klantgegevens. Door de persoonlijke gegevens van uw klanten in een beveiligde omgeving op te slaan, minimaliseert u het risico op fraude en hacks.

Al met al biedt een klantenlogin tal van voordelen voor uw bedrijf en uw klanten. Door uw klanten een gepersonaliseerde ervaring te bieden en hun leven gemakkelijker te maken, kunt u hun loyaliteit winnen en de conversieratio's verhogen.

Rederij Cascade
Bekijk dit project
Prioratwines.nl
Bekijk dit project
terug terug naar overzicht