chat
Parkstad Inspecties
Veiligheid meer dan norm
read more

Parkstad Inspecties

Een uitgebreide website met veel maatwerk

Parkstad Inspecties is een onafhankelijk adviesbureau voor veilige en duurzame technische installaties. Zij inspecteren de veiligheid van en adviseren over gebouwgebonden elektrische installaties en (industriële) gas- en biomassa-installaties. Ook voor conditiemetingen van gebouwen en solide energie-adviezen kunt u bij hun terecht. Met zo’n 50 inspecteurs en adviseurs werken wij voor bedrijven, overheden, instellingen en instituten in heel Nederland.

Maatwerk webontwikkeling
Vacature en Vacature alert module
Opleiding module
Offerteaanvraag - calculatiesysteem
bezoek website Bezoek
Parkstad Inspecties images 0
Parkstad Inspecties images 1

Offerte en Calculatie berekenen via de website?

Wij ontwierpen en ontwikkelde voor Parkstad Inspectie een zeer uitgebreide website met een op maat gemaakt offertesysteem. Middels dit offertesysteem kunnen bezoekers van de website gericht een offerte opvragen voor inspectie, advies of keuringen. Ook is het mogelijk om dit meteen af te rekenen.

Naast deze uitgebreide module is er ook een opleidingmodule waarbij voor verschillende opleidingonderdelen bezoekers van de website zich kunnen inschrijven. Door de goede werking en vindbaarheid van dit systeem zal in de nabije toekomst hier een uitgebreidere website voor ontwikkeld worden.

Een offerte- en calculatiesysteem op een website kan van onschatbare waarde zijn voor bedrijven die hun klanten de mogelijkheid willen bieden om snel en gemakkelijk een offerte te ontvangen voor producten of diensten. Met een dergelijk systeem kunnen klanten hun gewenste producten of diensten selecteren en direct de prijs berekenen op basis van hun keuzes.

Een offerte- en calculatiesysteem op een website kan op maat worden gemaakt om aan de specifieke behoeften van een bedrijf te voldoen. Het kan bijvoorbeeld worden geïntegreerd met een bestaande webshop, waardoor klanten de producten kunnen selecteren die ze willen kopen en direct een prijsopgave kunnen ontvangen.

Een ander voordeel van een offerte- en calculatiesysteem op een website is dat het de efficiëntie en nauwkeurigheid van het offerteproces kan verbeteren. In plaats van dat een medewerker handmatig een offerte moet maken op basis van de wensen van de klant, kan het systeem automatisch een offerte genereren op basis van de keuzes van de klant. Dit bespaart tijd en minimaliseert fouten.

Bovendien kan een offerte- en calculatiesysteem op een website de klanttevredenheid verhogen. Klanten waarderen het gemak en de snelheid waarmee ze een offerte kunnen ontvangen. Dit kan leiden tot meer verkoop en terugkerende klanten.

Kortom, een offerte- en calculatiesysteem op een website kan veel voordelen bieden voor bedrijven die hun klanten een efficiëntere en gemakkelijkere manier willen bieden om offertes te ontvangen. Als u geïnteresseerd bent in het implementeren van een dergelijk systeem voor uw bedrijf, neem dan contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Parkstad Inspecties afbeelding
Route 443
Bekijk dit project
Clips mallorca cycling
Bekijk dit project
terug terug naar overzicht