chat
Parkstad Inspecties
Veiligheid meer dan norm
read more

Parkstad Inspecties

Een uitgebreide website met veel maatwerk

Parkstad Inspecties is een onafhankelijk adviesbureau voor veilige en duurzame technische installaties. Zij inspecteren de veiligheid van en adviseren over gebouwgebonden elektrische installaties en (industriële) gas- en biomassa-installaties. Ook voor conditiemetingen van gebouwen en solide energie-adviezen kunt u bij hun terecht. Met zo’n 50 inspecteurs en adviseurs werken wij voor bedrijven, overheden, instellingen en instituten in heel Nederland.

Maatwerk webontwikkeling
Vacature en Vacature alert module
Opleiding module
Offerteaanvraag - calculatiesysteem
bezoek website Bezoek
Parkstad Inspecties images 0
Parkstad Inspecties images 1

Offerte en Calculatie berekenen via de website?

Wij ontwierpen en ontwikkelde voor Parkstad Inspectie een zeer uitgebreide website met een op maat gemaakt offertesysteem. Middels dit offertesysteem kunnen bezoekers van de website gericht een offerte opvragen voor inspectie, advies of keuringen. Ook is het mogelijk om dit meteen af te rekenen.

Naast deze uitgebreide module is er ook een opleidingmodule waarbij voor verschillende opleidingonderdelen bezoekers van de website zich kunnen inschrijven. Door de goede werking en vindbaarheid van dit systeem zal in de nabije toekomst hier een uitgebreidere website voor ontwikkeld worden.

Parkstad Inspecties afbeelding
Property4East
Bekijk dit project
Prioratwines.nl
Bekijk dit project
terug terug naar overzicht