chat
Ekompany
Ekote Controlled Release Fertilizers
read more

Ekompany

Meertalige website met redirectmodule

Ekompany produceert duurzame meststoffen die gecontroleerd vrijkomen in de grond. Hierdoor kan hoge efficiëntie worden bereikt met minder impact voor het milieu. Sierteelt, sportvelden, openbaar groen, landbouw, groente- en fruitteelt; de Ekote Gecontroleerde Vrijkomende Meststoffen zijn toepasbaar in allerlei branches.

Webdesign
Redirectmodule
Webontwikkeling
bezoek website Bezoek
Ekompany images 0
Ekompany images 1

Meertalige website

Wij ontwikkelden een complete website voor Ekompany, waarop iedere productgroep met zijn specifieke meststoffen wordt belicht. Met een gebruiksvriendelijk zoekfunctie kan iedere klant gemakkelijk zijn toepasbaar product vinden en een offerte aanvragen. De website is in drie talen opgemaakt: Nederlands, Engels en Chinees. Wij kunnen websites in alle talen uitvoeren, deze laten we altijd professioneel vertalen.

In de moderne wereld van vandaag zijn websites een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse communicatie en interactie met anderen. Een van de belangrijkste aspecten van een website is de taal waarin deze is geschreven. Als u een meertalige website heeft, betekent dit dat u uw doelgroep kunt uitbreiden en een breder publiek kunt bereiken, waardoor uw merk, product of dienst toegankelijk wordt voor mensen die verschillende talen spreken.

Het hebben van een meertalige website kan uw bedrijf op verschillende manieren ten goede komen. Ten eerste kan het u helpen om meer klanten aan te trekken. Als u alleen een website heeft in de taal van uw eigen land, dan zullen alleen mensen die deze taal spreken in staat zijn om uw website te begrijpen. Maar als u uw website vertaalt in verschillende talen, kunt u een internationaal publiek bereiken en uw merk wereldwijd bekend maken.

Ten tweede kan het hebben van een meertalige website uw bedrijf helpen om beter te communiceren met klanten die verschillende talen spreken. Dit kan leiden tot meer vertrouwen en respect van uw klanten, waardoor ze meer geneigd zijn om zaken met u te doen. Bovendien kan het helpen om culturele barrières te doorbreken en uw merk aan te passen aan verschillende doelgroepen.

Een meertalige website kan ook de SEO (zoekmachineoptimalisatie) van uw website verbeteren. Als u uw website in verschillende talen aanbiedt, kunt u zoekwoorden gebruiken die relevant zijn voor die specifieke taal en die uw website hoger in de zoekresultaten van die taal plaatsen. Hierdoor kunnen mensen die op zoek zijn naar uw producten of diensten in hun eigen taal uw website gemakkelijker vinden.

Ten slotte kan een meertalige website uw bedrijf helpen om te voldoen aan de wettelijke en regelgevende vereisten in verschillende landen. In sommige landen is het verplicht om informatie in een bepaalde taal aan te bieden om aan de lokale wetgeving te voldoen. Als u een meertalige website heeft, kunt u gemakkelijk voldoen aan deze vereisten en uw bedrijf beschermen tegen eventuele juridische problemen.

Kavelsvastgoed Nijmegen
Bekijk dit project
Panoramacamping Gulperberg
Bekijk dit project
terug terug naar overzicht