chat
Gosidesign houdt de online trends continue in de gaten.
De belangrijkste ontwikelingen die we zien, delen we via dit blog.
04-08-2020

Veilig surfen op uw website

Veilig surfen op internet dat wil iedereen. Beveiligde websites zijn te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van de browser. Dit betekent dat die website een SSL-certificaat heeft. Vanaf januari 2017 gaat Google zelfs waarschuwingen geven wanneer je websites bezoekt die níet beveiligd zijn met een SSL-certificaat. Voor Google krijgt de beveiliging van websites een steeds grotere prioriteit.

veilig surfen op uw website afbeelding 0
veilig surfen op uw website afbeelding 1

Het nut van een ssl-certificaat

Als u een website heeft waarop een bezoeker zijn contactgegevens, inloggegevens of een mailformulier kan invullen of een bestelling kan plaatsen, dan raden wij u sterk aan om uw website van een SSL-certificaat te voorzien. Hiermee verbetert u niet alleen de veiligheid op uw website, maar ook een betere vindbaarheid op Google omdat Google websites voorzien van dit certificaat hoger waardeert.

Wat is https?

HTTPS beveiligt gegevens met behulp van het Transport Layer Security-protocol (TLS). Gegevens worden versleuteld zodat informatie niet kan worden afgeluisterd of gestolen. Gegevens kunnen tevens niet gewijzigd worden of beschadigd worden zonder dat dit wordt opgemerkt (gegevensintegriteit).

Welk ssl certificaat heb ik nodig?

Er zijn een aantal SSL varianten. Wij bekijken graag samen met uw welke mogelijkheden bij uw website passen. Neem voor advies hierover vrijblijvend contact met ons op.

veilig surfen op uw website banner
01-04-2020
startend bedrijf…en nu nog een website?
Bekijk dit nieuws
18-08-2020
google maps werkt niet meer?
Bekijk dit nieuws
terug terug naar overzicht